Dé podcast studio van het Noorden - Het Podcastlokaal

Caparis – De Werkbank

De Werkbank

Caparis is hét talent- en werkbedrijf van Friesland. Ze werken voor organisaties die sociaal willen ondernemen en coachen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende werkplek. Deze talenten hebben een verhaal en daarom zetten wij, in samenwerking met GH+O, de ‘werkbank’ midden in de Caparis-magazijnen om in gesprek te gaan. Maar dat niet alleen, we gaan ook de vloer op om mee te kijken met het werk en spreken de directie in de studio waar zij ‘brutale vragen aan de baas’ beantwoorden. 

Luister een aflevering

In de Leeuwarder locatie werken verpakkings-, schoonmaak-, rijwiel- en bezorgtalenten, allemaal nemen ze plaats op de werkbank. Benieuwd naar de hele show? Die luister je hier!

Caparis is een talentbedrijf dat denkt in kansen, kijkt naar mogelijkheden en werkt aan werk. Ze coachen mensen naar een werkplek waar ze volgwaardig meedoen en hun zelfvertrouwen groeit. Wil je meer weten over Caparis? Bekijk dan: caparis.nl

EEN PODCAST OPNEMEN IN HET PODCASTLOKAAL of op locatie?

Jouw verhaal, onze kennis! We begeleiden je bij de productie van je professionele podcast of vodcast met support vooraf, tijdens én na de opname.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email