Dé podcast studio van het Noorden - Het Podcastlokaal

Let's
talk

Jouw verhaal,
Onze expertise

Het Podcastlokaal is dé podcast studio van het noorden. Het brein achter deze studio vind je in hartje Leeuwarden, waar ook de studio gevestigd is.

Je podcast naar een hoger niveau tillen vraagt om goede apparatuur en technische kennis. Daar hoef je je bij Het Podcastlokaal geen zorgen over te maken: schuif aan en geniet van een one-stop-shop in onze volledig uitgeruste studio. Tijdens de opname is er altijd een studiocontroller aanwezig om je te begeleiden.

GOED GELUID IS GEEN GELUK
Podcasts zijn relatief nieuw in het medialandschap. Er wordt volop geëxperimenteerd in huiskamers en er zijn daarnaast genoeg organisaties, professionals en hobbyisten die willen beginnen maar niet weten hoe, wanneer en waar.


Het ontbreekt dan aan (technische) kennis om de podcast naar een hoog niveau te tillen. Zonde! Want je verliest kwaliteit in audio en video of maakt niet gebruik van alle mogelijkheden die er zijn. Denk aan: het toevoegen van een jingle/muziek in de nabewerking, het inbellen van een externe spreker, lanceren met korte ‘snippits’, vlekkeloze hosting online, maar zeker ook in het creatieve scriptproces vooraf. That’s where we come in 🙂


ZO WERKT HET
Boek je een sessie bij ons? Dan begeleiden we je vooraf, tijdens en na de opname om van jouw podcast een meesterwerk te maken.

  1. Vooraf plannen we een overleg om de structuur en/of het format van de podcast(serie) te bepalen. We lopen samen de podcast door, jij stelt ons alle vragen die in je opkomen en wij jou uiteraard ook.
  2. Tijdens de opname is er altijd een studiocontroller aanwezig. Die regelt de techniek en audiomix. Hij of zij kan ook als (technisch) regisseur live bijsturen als dat nodig is.
  3. Na de opname zorgen wij voor de audio- of videobewerking. Jij ontvangt binnen 5 werkdagen een definitief bestand en we helpen je met het online zetten van de podcast.
 

MEET THE CAST
Marco en Karim zijn jarenlang expert op het gebied van video en audio. Maurice weet als marketingstrateeg als geen ander hoe jouw verhaal écht binnenkomt met een goede, professionele podcast.

Marco
Karim
Maurice

Kijkje in de studio?

Het Podcastlokaal - studio 1
Het Podcastlokaal - studio 2

Kom in contact

LIEVER BELLEN OF MAILEN?

Heb je een idee, voorzetje of complete storyline? Laat het ons weten. Wij geven jouw stem een geluid.
Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur

Zuidergrachtswal 3, Leeuwarden

Je vindt onze studio aan de Zuidergrachtswal 3 in Leeuwarden.

  • Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren bij Parkeergarage De Klanderij.
  • Kom je met het OV? We zitten 6 minuten lopen vanaf het centraal station. En bushalte Het Blokhuisplein is op 1 minuut lopen.
  • Kom je met de fiets? Die parkeer je gewoon voor de deur!