Dé podcast studio van het Noorden - Het Podcastlokaal

MELD JE
nu aan!

(JUNIOR) PODCAST PRODUCER

We zijn op zoek naar versterking bij Het Podcastlokaal. Vind jij audio, techniek en podcasts interessant? Lees dan verder.

Als Podcast Producer ben je verantwoordelijk voor de techniek rondom het opnemen en bewerken van podcasts. Je bent tijdens de opname de opnameleider en stelt de gasten op hun gemak. Na de opnames leg je de eerste edit van de podcast.

 

We werken vanuit onze studio in Leeuwarden, maar we nemen we ook podcasts op locatie op. Je hoeft nog geen expert te zijn in audio, veel kunnen we je leren. Maar een basiskennis van een programma zoals Adobe Audition of Audacity is wel een pré. 

Dit doet een Podcast Producer
In de basis komt het hier op neer: vanuit Het Podcastlokaal regelen wij met de klant het script en het format van de afleveringen. Natuurlijk mag je meedenken. Vervolgens vindt de opname plaats. Jij zit achter de knoppen (kunnen we je leren!) en bouwt de studio op (kunnen we je ook leren!). De gasten komen binnen en jij stelt ze op hun gemak. Een podcast opnemen is namelijk best spannend voor de meeste mensen. 

 

 

De functie

We kunnen op verschillende manieren samenwerken met elkaar. Je kunt bij ons in dienst komen als (bij)baan voor een vast aantal uren per week (8 tot 24 uur). Maar freelance op projectbasis mag ook. Dan kom je in onze poule van freelancers terecht. Net wat jij prettig vindt. Als je twijfelt welke keuze bij jou past dan gaan we daar graag over in gesprek. 

 

Goed om te weten is dat de opnames vooral overdag zijn.

 

 

Over ons.
Het Podcastlokaal is in 2021 opgericht vanuit Leeuwarden. Daar vind je ook onze studio. Inmiddels hebben we al veel verschillende podcasts gemaakt, maar een aantal klanten zijn: NHL Stenden, Merk Fryslân, Van Hall Larenstein, Provincie Fryslân, Wetterskip, Waterland van Friesland en Ekwadraat.

GEïNTERESSEERD?

Tof! We hebben geen harde functie-eisen, behalve dat een autorijbewijs wel een pré is.

Als jij denkt dat je dit kunt en/of snel kunt leren, en je podcasts leuk vindt dan zeggen wij: stuur die sollicitatie op. Wie weet!


Dat kan naar: info@hetpodcastlokaal.nl

Kijkje in de studio?

Het Podcastlokaal - studio 1
Het Podcastlokaal - studio 2

Kom in contact

LIEVER BELLEN OF MAILEN?

Heb je een idee, voorzetje of complete storyline? Laat het ons weten. Wij geven jouw stem een geluid.
Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur

Zuidergrachtswal 3, Leeuwarden

Je vindt onze studio aan de Zuidergrachtswal 3 in Leeuwarden.

  • Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren bij Parkeergarage De Klanderij.
  • Kom je met het OV? We zitten 6 minuten lopen vanaf het centraal station. En bushalte Het Blokhuisplein is op 1 minuut lopen.
  • Kom je met de fiets? Die parkeer je gewoon voor de deur!